Puukkopaja.fi

Liikelahjat

Liikelahjoja ja mainoslahjoja - Puukkopaja.fi

Verkkokauppa Puukkopaja.fi on vuonna 2010 perustettu verkkokauppa ja liikelahjatalo, joka palvelee sekä yksityisiä asiakkaita sekä yrityksiä ja yhteisöjä. Meiltä löytyy liikelahjat sekä liikelahjaideat moneen makuun. Tarvittaessa valmistutamme yksilölliset liikelahjat ja suunnittelemme teille parhaiten sopivat mainoslahjat. Voimme tarjota kilpailukykyiset hinnat sekä toimitusaikataulujen pitämisen. Käsityönä valmistetut laadukkaat ja käyttöarvon omaavat liikelahjat ja mainoslahjat pitävät yrityksen tai tuotteen nimen sidosryhmien mielessä ja parantavat yrityksen tunnettavuutta. Parhaimmillaan liikelahja syventää suhteita sidosryhmiin ja tuo mahdollisesti lisää uusia asiakkaita. Meiltä saat vaivattomasti tarjouksen kiinnostavista liikelahjoista. Lähetä sähköpostia osoitteeseen: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Verkkokauppa Puukkopaja.fi tarjoaa yrityksille sekä yhteisöille liikelahjavaihtoehtoina muun muassa yksilölliset puukot ja kuksat sekä muita mainioita tuotteita. Liikelahjatuotteemme on valmistettu käsityönä Suomessa laadukkaista materiaaleista.

Tuotteissamme korostuu esteettisyys, ajattomuus sekä yksilöllisyys. Voimme suunnittella  ja muokata tuotteitamme asiakkaan toivomuksien mukaisesti. Näin voimme tarjota asiakkaalle yksilölliset ja heidän brändiään edustavat liikelahjat. Toimitamme esimerkiksi puukot asiakkaiden toiveiden mukaisesti muunneltuna ja laserkaiverretuilla logoilla varustettuna.

Logon laserkaiverrus puukon kahvaan Logo laserkaiverretuna poronsarveen

 

Liikelahjapaketit

Logot ja merkit

  • Logo laserkaiverruksena esim. puukko tai kuksa 1,00€ /kpl (sis. ALV 24%)
  • Logo polttomerkintänä 130€ / tilaus (sis. ALV 24%)
  • Käsinkaiverrus puukon terään on ilmainen
  • Polttokirjoitus tuotteisiin on ilmainen

Toimitusaika

  • normaalisti noin 1-2 viikkoa
  • isommissa tilauksissa sovitaan erikseen

 

Yksilöllisiä tuotteita liikelahjoiksi

Suunnittelemme  ja muokkaamme tuotteitamme asiakkaan toivomuksien mukaisesti. Näin voimme tarjota asiakkaalle yksilölliset ja heidän brändiään edustavat liikelahjat sekä mainoslahjat.

Kuvassa vasemmalla asiakkaan toiveiden mukaisesti muokattau puukko laserkaiverruksella ja oikealla alkuperäinen malli.

Laserkaiverrus puukon kahvassa, materiaalina poronsarvi.

Liikelahjaksi puukko laserkaiverruksella

 

Laserkaiverrus puukon tupessa.

Logon laserkaiverrus tuppeen

 

Copyright © 2015 Puukkopaja.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.