Puukkopaja.fi
 

Liikelahjat

Viimeksi päivitetty 19.09.2013 16:04

Liikelahjoja ja mainoslahjoja - Puukkopaja.fi

Verkkokauppa Puukkopaja.fi on vuonna 2010 perustettu verkkokauppa ja liikelahjatalo, joka palvelee sekä yksityisiä asiakkaita sekä yrityksiä ja yhteisöjä. Meiltä löytyy liikelahjat sekä liikelahjaideat moneen makuun. Tarvittaessa valmistutamme yksilölliset liikelahjat ja suunnittelemme teille parhaiten sopivat mainoslahjat. Voimme tarjota kilpailukykyiset hinnat sekä toimitusaikataulujen pitämisen. Käsityönä valmistetut laadukkaat ja käyttöarvon omaavat liikelahjat ja mainoslahjat pitävät yrityksen tai tuotteen nimen sidosryhmien mielessä ja parantavat yrityksen tunnettavuutta. Parhaimmillaan liikelahja syventää suhteita sidosryhmiin ja tuo mahdollisesti lisää uusia asiakkaita. Meiltä saat vaivattomasti tarjouksen kiinnostavista liikelahjoista. Lähetä sähköpostia osoitteeseen: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Verkkokauppa Puukkopaja.fi tarjoaa yrityksille sekä yhteisöille liikelahjavaihtoehtoina muun muassa yksilölliset puukot ja kuksat sekä muita mainioita tuotteita. Liikelahjatuotteemme on valmistettu käsityönä Suomessa laadukkaista materiaaleista.

Tuotteissamme korostuu esteettisyys, ajattomuus sekä yksilöllisyys. Voimme suunnittella  ja muokata tuotteitamme asiakkaan toivomuksien mukaisesti. Näin voimme tarjota asiakkaalle yksilölliset ja heidän brändiään edustavat liikelahjat. Toimitamme esimerkiksi puukot asiakkaiden toiveiden mukaisesti muunneltuna ja laserkaiverretuilla logoilla varustettuna.

Logon laserkaiverrus puukon kahvaan Logo laserkaiverretuna poronsarveen

Lue lisää: Liikelahjat

 

Ostokset PayPalin kautta

Viimeksi päivitetty 19.04.2012 09:03

Verkkokaupassamme tehdyt ostokset voi maksaa nyt myös kätevästi PayPalilla. Ostokoriiin lisätyt puukot ja muut tuotteet voidaan tilata aivan normaalisti. Valitaan vain tilausprosessissa maksutavaksi Paypal.

 

Me toimitamme itse suunnittelemasi sekä valmiit puukot nopeasti ja varmasti!

Puukkopaja.fi on verkkopalvelu, jossa voit suunnitella puukon itsellesi.

Voit valita puukkomallin, terän materiaalin sekä kahvassa käytettävät materiaalit. Tuppeen voit valita polttokuvan eri vaihtoehdoista. Laadukkaat käsityönä tehdyt puukot valmistaa Wood Jewel. Itsesuunnitellut puukot toimitetaan noin kahden viikon toimitusajalla. Verkkokaupassa myymämme valmiit puukot sekä muut tuotteet toimitetaan 1-2 viikossa. Tervetuloa suunnittelemaan puukko omaan makuun!

Kuvien puukot: Vasemmassa kuvassa valmis asiakkaan suunnittelema puukko ja oikeassa kuvassa puukko vielä suunnitelmana.

Vuolupuukko Suunnittele puukot itsellesi tai lahjaksi!

 

Uusia tuotteita!

02.04.2011 19:37

Lisäsimme verkkokauppaamme yli 600 uutta tuotetta. Tuotteita löytää saunakauhoista koruihin. Valikoimista löytyy myös puukkoja, kuksia, keittiövälineitä sekä paljon muita tyylikkäitä käsityönä valmistettuja puutuotteita. Lisäsimme sivuillemme myös liikelahja -osion, missä kerromme tarkemmin liikelahjojen hankinnasta.

Juustöhöylä Hirvi Ovilaatta Sydän korvakorut

 

Varustelista Tulppion reissulle...

05.02.2011 17:21

Varustelistoista yleensä...
Jostain syystä jo lapsena sitä on oppinut tekemään reissuja varten listoja. Ajoittain asiasta on jopa vinoiltu, koska listojen laatiminen alkaa jo kuukausia ennen varsinaista reissua. Myönnän, että ajoittain listalle eksyy myös asioita, jotka ei varmastikaan unohdu matkasta, mutta pitkä lista on aina hienompi kuin lyhyt.

Lue lisää: Varustelista Tulppion reissulle...

 

Sivu 1 / 2

«AlkuunEdellinen12SeuraavaLoppuun»
Copyright © 2015 Puukkopaja.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.